Despre noi

Va asteptam la cel mai primitor salon de infrumusetare, Beauty & Spa by Luiza, unde credem ca imaginea completeaza personalitatea.

Bine ati venit la Beauty by Luiza!

Daca simtiti nevoia sa va rasfatati cu un masaj de relaxare, dupa o zi stresanta sau sa doriti o manichiura impecabila, ori mici retusuri de imagine prin aplicare de suvite sau gene false, ultimul lucru pe care l-ati face, cand locuiti intr-o zona rezidentiala a Bucurestiului, este sa adunati resursele de vointa si energie si sa plecati in oras. Nu este nevoie sa va deplasati, Beauty & Spa by Luiza, din zona Crangasi, este locul pe care il cautati!

Salon de infrumusetare, salon de remodelare corporala, dar si sala de fitness, toate se afla in aceiasi incinta, la Beauty & Spa by Luiza, deservite de profesionisiti si cu oferte speciale pentru toate clientele si clientii, menite sa sustina intentia acestora de a se bucura de rasfat si relaxare si de a-si mentine forma fizica.

Relaxare la superlativ

Beauty & Spa by Luiza este un etalon al calitatii si va asteapta intr-o ambianta moderna, cu dotari si facilitati menite sa va ofere rezultate spectaculoase, atat in serviciile de infrumusetare, cat si in cele de remodelare corporala. Ne adresam oricarei probleme legata de tonus sau silueta si, prin tehnici variate de masaj sau cu ajutorul aparatelor performante, va promitem o silueta cu care sa va afisati in orice tinuta, la orice ocazie. Pentru a va mentine forma de invidiat va punem la dispozitie sla de fitness, salina artificiala si jacuzzi, la preturi accesibile.

Va asteptam in zona Crangasi, la cel mai primitor salon de infrumusetare, Beauty & Spa by Luiza, unde credem ca imaginea completeaza personalitatea

Echipa noastra

<center>Andreea</center>

Andreea

<center>Cristina</center>

Cristina

Abonare newsletter

Ce spun clientii nostri

O echipa excelenta, servicii ireprosabile. Merita sa incercati!

Un salon excelent. Am fost de doua ori si voi mai veni.