Servicii

Va asteptam la cel mai primitor salon de infrumusetare, Beauty & Spa by Luiza, unde credem ca imaginea completeaza personalitatea.

Cavitatie

Este vorba despre un proces de cavitatie asupra tesutului adipos prin intermediul aplicarii unui ultrasunet de 40 khz permitand un tratament corporal complet combinand reducerea grasimii localizate cu disparitia celulitei si al aspectului de coaja de portocala.

Radiofrecventa

Este unul din tratamentele cele mai noi care se utilizeaza in estetica la nivel mondial. Se realizeaza prin aplicarea de radiatii electromagnetice pentru a accede la straturile cele mai profunde ale pielii, fie ca este vorba despre fata sau corp, cu scopul de a provoca o puternica miscare moleculara si energetica in tesut.

Criolipoliza

Criolipoliza este o procedura non-invaziva care inlatura usor si eficient grasimea de pe zone ale corpului unde dietele si exercitiile traditionale nu au avut efect. Pacientii se pot bucura de rezultate vizibile, cu un aspect natural al zonelor problema si un contur al corpului mai fin.

Electrostimulare

Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, expertii evaluand ca o sedinta de 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sedintelor de electrostimulare sunt vizibile imediat. In plus, ca rezultat al sedintelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi, iar grasimile sunt eliminate treptat. Pe langa tonifierea musculara si arderea grasimilor, sedintele de electrostimulare cresc metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective.

Vacuum

Este un tratament non-invaziv care imbunatateste aspectul pielii tratand tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat. Presiunea controlata setata in aparat exercita asupra pielii un masaj care imbunatateste circulatia din tesutui si trateaza diferite neregului ale tesutului conectiv.

Presoterapie

Presoterapia este o metoda de slabire asistata care se face prin drenaj limfatic. Principala calitate a acestei proceduri este de a ameliora circulatia sanguina si limfatica a taliei, a bratelor si a picioarelor prin intermediul unui costum dotat cu niste camere care se umfla si dezumfla, determinand astfel efectuarea acelui masaj specific. Prin realizarea drenajului limfatic, ganglionii limfatici se elibereaza, stazele se elimina iar circulatia venoasa si cea limfatica vor functiona in limitele normale.

Extensii de par

Daca iti doresti un par mai lung si mai des, atunci apeleaza la extensii de par natural. Efectul este spectaculos si nimeni nu-si va da seama ca nu este parul tau, asa ca investitia merita pe deplin. Inainte de a-ti pune extensii de par natural trebuie sa stii exact care sunt pasii spre aplicare si cum este necesar sa le ingrijesti. Si de asta suntem noi aici, ca sa-ti oferim toate informatiile de care ai nevoie.

Extensii de gene

Iti doresti sa poti avea genele mereu rimelate, dar totusi sa scapi de corvoada demachierii? Cum ar fi, daca la plaja, ai putea avea genele mereu conturate si cu mult mai mult volum? Iti ofer solutia ideala: aplicarea de extensii gene fir cu fir la salonul nostru. Au un aspect natural, astfel ca este aproape imposibil ca cineva sa-si dea seama ca sunt aplicate, insa dau volum genelor naturale si intensitate maxima privirii.

Unghii cu gel